Annelies Place to B&B in Maastricht

Annelies Place to B&B

Over Annelies Place to B&B

Annelies Place to B&B valt onder de rubriek hotel uit Maastricht.

Bent u opzoek naar een mooie en gezellige bed and breakfast in Maastricht? Dan bent u bij Annelies Place to B&B aan het juiste adres.

Aan de rand van het Bourgondische Maastricht, op loopafstand van zowel het historische centrum als het typisch Limburgse natuurgebied Jekerdal, ligt het sfeervolle bed and breakfast Annelies Place to B&B.

De luxe, ruime kamers hebben een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. Het uitgebreide ontbijt wordt in de gezellige woonkeuken geserveerd of als het weer het toelaat, op een van de terrassen in de tuin.

De beide zeer ruime en zeer luxe gastenkamers hebben elk een eigen toilet, douche of douche en bad. Daarnaast is er in beide kamers een zithoek met tv en gratis Wifi. Kamer Lotte heeft een badkamer met bad en douche ,kamer Tom heeft een badkamer met douche. De kamers zijn onlangs geheel gerenoveerd, een aantal authentieke elementen van het huis zijn daarbij intact gebleven. De inrichting is elegant, met een knipoog naar nostalgie.

De kamers liggen op de bovenste verdieping en kijken allebei uit op de tuin.

Heeft u nog vragen voor ons? Of wilt u meer informatie over ons krijgen? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Annelies Place to B&B uit de rubriek hotel uit Maastricht is gevestigd aan de Cannerweg 140 in Maastricht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 043-4578031.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij Annelies Place to B&B zijn o.a. :