ATS Transport in Maastricht

ATS Transport gevestigd in Maastricht.

Over ATS Transport

ATS Transport valt onder de rubriek transportbedrijf uit Maastricht.

Mijn naam is Jack Smit, ik ben al ruim 10 jaar zelfstandig ondernemer. In 2004 heb ik mijn horizon weten te verbreden en heb ik me op de vervoer sector gestort. Momenteel lever ik per dag ruim 900 zendingen af in heel de omgeving van Maastricht, Eijsden en Gronsveld.

Dit is alleen mogelijk met toegewijd personeel en de juiste logistiek. Op dit moment beschikken wij over 6 voertuigen waardoor er een variatie bestaat in de mogelijkheid wat u wilt afleveren/ophalen.

De ruimte die u tot beschikking heeft ligt op 1 tot 17 kub. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van een motor belevering/afhalen. Het voordeel hiervan is dat dit qua tijd een besparing oplevert omdat files niet van belang zijn. Hier geldt echter wel dat de ruimte beperkt is. En dan ook grotendeels gebruik wordt voor spoed zendingen in de vorm van documenten, denkt u hierbij aan architect tekeningen, rechtbank documenten, bankzaken, ect.

Wanneer een zending afgeleverd wordt zult u telefonisch op de hoogte worden gebracht. Tevens bieden wij u als zakelijke klant de optie om op rekening te betalen.

Surft u gerust eens over onze site misschien dat ik in de toekomst iets voor u kan betekenen.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ATS Transport uit de rubriek transportbedrijf uit Maastricht is gevestigd aan de Akerstraat 11 in Maastricht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-43204433.

Diensten en producten voor transportbedrijf

Trefwoorden die horen bij ATS Transport zijn o.a. :