Beauty & Healthcenter Aesthetics Nathalie in Maastricht

Beauty & Healthcenter Aesthetics Nathalie uit Maastricht heeft geen profiel.

Wat doet Beauty & Healthcenter Aesthetics Nathalie in Maastricht

Beauty & Healthcenter Aesthetics Nathalie is een schoonheidssalon uit Maastricht. Men is gevestigd aan de Notgerusweg 1. Het telefoonnummer van Beauty & Healthcenter Aesthetics Nathalie in Maastricht is 043-3259898.

Is Beauty & Healthcenter Aesthetics Nathalie in Maastricht uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Maastrichtonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Beauty & Healthcenter Aesthetics Nathalie in Maastricht valt onder de rubriek schoonheidssalon. Een schoonheidssalon uit Maastricht levert onder andere :

Aesthetics Nathalie bestaat al ruim 15 jaar. De afgelopen jaren hebben wij heel veel mensen met huidklachten mogen behandelen waarvan de oorzaak zowel van binnenuit als van buitenaf is ontstaan.  Het alleen maar behandelen van de gevolgen geeft dus geen lange termijn garantie als je het probleem maar van één kant aanpakt. Nathalie heeft een 4,5 jarige HBO studie gevolgd voor natuurgeneeskundig therapeut en met succes afgerond. Hierdoor kunnen wij garant staan voor de aanpak en de resultaten in ons instituut. Een ander voordeel voor u als klant is het feit dat bepaalde behandelingen vergoed worden door uw zorgverzekeraar daar Nathalie door diverse zorgverzekeraars erkend wordt als professioneel therapeut. Hoe gaan wij te werk? Bij iedere klant  wordt een doeltreffend en persoonlijk behandelplan opgesteld welke zowel het innerlijke (de oorzaak) als het uiterlijk (de gevolgen) aanpakt. Wij begeleiden u naar een blijvende, mooie en gezondere huid. Daarbij zult u merken dat u zich ook vitaler gaat voelen. U wordt bij ons dus niet alleen aan de oppervlakte geholpen maar wij gaan samen met u de diepte in. Wij maken uitsluitend gebruik van natuurlijke diervriendelijke middelen en werken zonder inspuitingen of operaties. Wij hebben een vergunning van de GGD die aangeeft dat wij volgens de hygiëne regels werken. Informeer dus goed waar u uw permanente make-up laat zetten of men aan de hygiëne regels voldoet en dus een vergunning heeft van de GGD! lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review