Bed & Breakfast SferaMosa in Maastricht

Bed & Breakfast SferaMosa

Over Bed & Breakfast SferaMosa

Bed & Breakfast SferaMosa valt onder de rubriek hotel uit Maastricht.

Bent u opzoek naar een mooie en sfeervolle bed and breakfast in Maastricht? Dan bent u bij Bed & Breakfast SferaMosa aam het juiste adres.

SferaMosa is een mooie en sfeervolle bed and breakfast gelegen aan de Maas. Vanuit uw kamer en het balkon ziet u de maas al voor u liggen. Verder liggen wij op 5 minuten van het centrum van Maastricht.

De bed and breakfast bevindt zich in een onlangs nog gerenoveerd herenhuis. Verder heeft u veel privacy en ruimte om lekker uw eigen gang te gaan. Het is een ideale overnachtingsplaats als u wilt genieten van alle comfort en faciliteiten die de gezellige middeleeuwse stad Maastricht biedt.

Tijdens uw verblijf beschikt u over een 2 persoons-boxspring, privé badkamer met een regendouche, wastafel en toilet. De kamers bevinden zich op de 2e etage. En er is gratis wifi aanwezig.

Heeft u nog vragen voor ons? Of wilt u meer informatie over ons krijgen? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bed & Breakfast SferaMosa uit de rubriek hotel uit Maastricht is gevestigd aan de Franciscus Romanusweg 45 in Maastricht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 043-3116648.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij Bed & Breakfast SferaMosa zijn o.a. :