Bewustzijn in Liefde in Heerlen

Coaching | Quantum human design | Transformatie

Over Bewustzijn in Liefde

Bewustzijn in Liefde valt onder de rubriek coaching in Maastricht.

Coaching in bewustZIJN, zelfLIEFDE en creatieKRACHT.

Wij zijn de creators van ons leven, bewust of onbewust. Maar alles is bewustzijn. Als bewustzijnscoach daag ik je uit om bewust de schepper te worden van je eigen realiteit!

Ik ben Sandra Rijk Ernste, moeder van 4 kinderen en heb sinds vele jaren spiritualiteit als grootste hobby.

Sta je open om jezelf te gaan helen en te gaan leven vanuit je kern? Wil je volledig gelukkig zijn? Wil je leven vanuit de Goddelijke bron die je bent? Wil je meer passie en jouw hemel op aarde creƫren.

Besef dat je een spiritueel wezen bent dat een lichaam heeft gekregen om volledig zichzelf en zijn grootsheid te leren kennen en te leven. Graag wil ik je ondersteunen op deze ontdekkingsreis. Voel jij je uitgenodigd? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek

Op mijn website heb ik een filmpje staan dat gaat over Human Design en Quantum Human Design.

Interesse in een reading? Je kunt bij mij een basisreading boeken aan de keukentafel of online van ca. 1 uur. Hierbij krijg je een video toegestuurd met meer info over je type vooraf aan de reading. Na het gesprek ontvang je de info in een word document.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bewustzijn in Liefde uit de rubriek coaching uit Maastricht is gevestigd aan de Palenbergstraat 27 in Heerlen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-49677957.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Bewustzijn in Liefde zijn o.a. :