Bo eten & drinken in Meerssen

Bo eten & drinken: Ongedwongen tafelen en borrelen.

Over Bo eten & drinken

Bo eten & drinken valt onder de rubriek restaurant uit Maastricht.

Bo eten & drinken is een restaurant en bar waar u heerlijk ongedwongen kunt tafelen en borrelen op een mooie locatie. Bo eten & drinken is van maandag tot en met zondag geopend voor een lunch, borrel of diner. Daarnaast is Bo eten & drinken ook prima geschikt wanneer u een met groep wilt komen. Vraagt u eens naar de mogelijkheden.

Het menu van Bo eten & drinken is zeer divers. Er is voor iedereen wel een gerecht naar zin. U kunt een keuze maken uit diverse voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Daarnaast is er ook een burger en paste menu en een kindermenu. Heeft u een allergie? Geeft u dit dan even door aan de keuken. Dan kan er een gerecht speciaal voor u gemaakt worden.

De diverse menukaarten (lunchkaart, avondkaart en drank & borrel kaart) en meer informatie kunt u op de website terug vinden. Tevens kunt u gemakkelijk en snel via de website reserveren. Heeft u een vraag? Neemt u dan contact op met Bo eten & drinken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bo eten & drinken uit de rubriek restaurant uit Maastricht is gevestigd aan de Markt 24 in Meerssen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51357400.

Diensten en producten voor restaurant

Trefwoorden die horen bij Bo eten & drinken zijn o.a. :