Brons Art Maastricht in Maastricht

Brons Art Maastricht: Bronzen beelden.

Over Brons Art Maastricht

Brons Art Maastricht valt onder de rubriek kunstenaar uit Maastricht.

Het gezicht achter Brons Art Maastricht is Bart Kaas. Bart is een plastisch vormgever en beeldend kunstenaar. Bart heeft diverse opleidingen gevolgd en behaald. Het gaat om de volgende opleidingen:

- HBO - Lerarenopleiding Sittard - Techniek.

- Bronsgieten - Bronsgieterij Custers in Grathem (www.bronsgieterijcusters.nl) - "Van was naar brons".

- HBO - Stadsacademie Maastricht - MO Handvaardigheid - Plastische Vormgeving.

Soorten beelden:

U kunt op de website van Brons Art Maastricht bekijken welke soorten beelden Brons Art Maastricht heeft staan en kan maken. Het gaat om de volgende soorten:

- Bergbeklimmers, abstracte vorm, bizon, gedachtenkronkels, hardloper, heupgewricht, indiaan te paard, kermis in de tropen, man met gele das, promotiebeeld, vogelvorm groot, vogelvorm klein, man met rode stropdas, ontmoetingspunt van beeldelementen, tors (abstract), tors (groot) en tors (klein).

Voorbeelden en meer informatie kunt u op de website terug vinden. Leuk en interessant om eens te bekijken. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen. Brons Art Maastricht staat u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Brons Art Maastricht uit de rubriek kunstenaar uit Maastricht is gevestigd aan de Savelsbosch 5 in Maastricht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 043-4511918.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Brons Art Maastricht zijn o.a. :