Buro van Thuijl in Maastricht

Loopbaanbegeleiding, coaching en outplacement.

Over Buro van Thuijl

Buro van Thuijl valt onder de rubriek coaching in Maastricht.

De Coronacrisis kan tevens een uitnodiging zijn voor bezinning en de mogelijkheid bieden tot verandering en groei - in zowel werk als privéleven. Het positieve van een onzekere periode is dat het ons in beweging brengt en dit vaak leidt tot nieuwe inzichten en vooruitgang. Indien u hulp zoekt hierbij dan bent u van harte welkom bij Buro van Thuijl. Mijn naam is Mirjam van Thuijl, het is mijn doelstelling om mensen vanuit meer zelfinzicht in staat te stellen tot het maken van duidelijke keuzes en daadwerkelijk tot actie over te gaan, zowel binnen hun loopbaan- als persoonlijke ontwikkeling. Dit kan in de vorm van loopbaanbegeleiding, een coaching- ofwel outplacementtraject.

De mogelijkheden;

* Burnout - herstel & preventie

* Competentie ontwikkeling

* Loopbaancoaching

* Outplacement

* Begeleiding Solliciteren & Profileren

* Personal coaching

* Combinatie loopbaan en personal coaching

Samen gaan wij uw hulpvraag in kaart brengen en naar aanleiding hiervan maak ik een plan van aanpak, met als doelstelling dat u binnen afzienbare tijd uw eigen ontwikkelingen kunt voortzetten in uw loopbaan of uw privéleven.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens. Ik ben CMI-A Register Consultant (Career Management Institute) en tevens opgenomen in het beroepsregister van het NOLOC (de beroepsvereniging voor loopbaan professionals).


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Buro van Thuijl uit de rubriek coaching uit Maastricht is gevestigd aan de St. Nicolaasstraat 41a in Maastricht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-34082231.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Buro van Thuijl zijn o.a. :