Comor Stucadoorsbedrijf in Roermond

Stukadoorsbedrijf Comor: Een vertrouwd adres voor al uw stukadoorswerkzaamheden.

Over Comor Stucadoorsbedrijf

Comor Stucadoorsbedrijf valt onder de rubriek stukadoors uit Maastricht.

Wilt u een vertrouwd adres voor al uw stukadoorswerkzaamheden? Dan bent u bij Stukadoorsbedrijf Comor helemaal aan het juiste adres. Wij luisteren naar uw wensen en denken met u mee. U wilt natuurlijk het beste resultaat. Daarom is het ook onze doelstelling om aan de hand van uw wensen een totaaloplossing te bieden.

Wij hebben veel verschillende diensten te bieden waarvan o.a.: - Spachtelputz: Een stoot- en stijlvaste afwerking. U heeft de keuze uit uitlopende korreldiktes zodat u verschillende structuren kunt creëren. - Stucwerk buiten met mortel: Bijvoorbeeld een buitenmuur stucen, dat is de ideale oplossing voor het creëren van een nieuwe uitstraling voor uw huis zonder dat er verbouwd hoeft te worden. - Stucwerk badkamer en keuken. - Stucadoors- en sierpleisterwerk: Onder sierpleister worden diverse producten verstaan met verschillende soorten korrelstructuren en korreldiktes. - Renovatie- en restauratie van stucwerk: Wij maken muren plafonds saus klaar. Wij prepareren de stuclaag dusdanig dat hij daarna direct met verf gesaust of gespoten kan worden.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk altijd even contact met ons worden gemaakt.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Comor Stucadoorsbedrijf uit de rubriek stukadoors uit Maastricht is gevestigd aan de Kasteel Heysterumstraat 40 in Roermond. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41035528.

Diensten en producten voor stukadoors

Trefwoorden die horen bij Comor Stucadoorsbedrijf zijn o.a. :