Dinercafé Amadeus in Valkenburg

Een gezellige horecagelegenheid waar je een lekkere kop koffie kunt drinken, kunt genieten van een heerlijke lunch of een smaakvol diner.

Over Dinercafé Amadeus

Dinercafé Amadeus valt onder de rubriek restaurant in Maastricht.

Een gezellige horecagelegenheid waar je een lekkere kop koffie kunt drinken, kunt genieten van een heerlijke lunch of een smaakvol diner. Dat is Dinercafé Amadeus in Valkenburg!

Ook hebben wij een gezellige terras. De sfeer is gemoedelijk en informeel, de bediening is vriendelijk. Het gaat er om dat jij je direct bij ons thuis voelt. Op het terras ervaar je het ultieme vakantiegevoel, midden in het prachtige Geulstadje Valkenburg.

De chef-kok heeft zijn ervaring opgedaan in diverse horecazaken en neemt zijn meest positieve ervaringen mee bij het samenstellen van de gerechten. In de keuken werken wij met eerlijke streekproducten. Alles wordt vers bereid en per bestelling op vakkundige wijze gepresenteerd.

Ieder bezoek aan ons Dinercafé altijd een verrassing. Naast onze vaste menukaart zijn er zeer regelmatig speciale gerechten die wij tijdelijk serveren.

Iedereen werkt volgens het motto “work hard, eat well, meet people”. De gastvrouw en de bediening staan voor je klaar met advies en hun uitgebreide kennis van de gerechten en dranken

De keuken is dagelijks geopend van 11.00 tot 21.00 uur. Dinercafé Amadeus is gelegen in het centrum van het mooie Valkenburg, aan de voet van de Cauberg.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Dinercafé Amadeus uit de rubriek restaurant uit Maastricht is gevestigd aan de Grendelplein 9 in Valkenburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 043-6016846.

Diensten en producten voor restaurant

Trefwoorden die horen bij Dinercafé Amadeus zijn o.a. :