Feenix Transport in Maastricht

Feenix Transport | Voor al uw (medische) transporten.

Over Feenix Transport

Feenix Transport valt onder de rubriek koerier in Maastricht.

Onvoorziene omstandigheden komen nooit gelegen. Chauffeurs melden zich ziek, of u kampt met technische problemen binnen uw wagenpark of pech onderweg. Dit zijn dagelijkse voorbeelden uit de praktijk die uiteraard buiten uw macht plaatsvinden. U wilt uw klant toch ten alle tijden kunnen bedienen met de service die hij van u gewenst is?

In dit soort situaties presenteren Feenix Transport graag als verlengstuk van uw bedrijf en bieden graag de helpende hand. Feenix Transport begrijpen als geen ander het belang van het in stand houden van een jarenlange uitstekende relatie die u heeft opgebouwd met uw klant. Feenix Transport is een transportdienst voor al uw (medische) transporten, spoed of geen spoed.

Feenix Transport staat dan ook 24/24 uur en 7/7 dagen voor u klaar om samen tot een oplossing te komen.

Al jarenlang voert Feenix Transport zowel binnen- als buitenland, gespecialiseerde medische transporten zoals: - Bloedproducten

- Bloed gerelateerde producten

- Medische apparaten

- Medicinale zuurstof

- Spoed transporten (zwaailicht en sirene)

De chauffeurs bij Feenix Transport zijn gecertificeerd om deze transporten te mogen rijden. Zij doen dit dan ook ten volle overgave en staan voor u klaar om uw producten op de juiste tijd, op de juiste plaats, persoonlijk af te leveren.

Feenix Transport levert en verzorgt het transport van A naar B, terwijl u zich bezig kunt houden met belangrijkere zaken.

Uiteraard verzorgen wij ook andere transporten. Alles kan!!!!

Voor meer informatie over de mogelijkheden of de vacatures bij Feenix Transport, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Feenix Transport uit de rubriek koerier uit Maastricht is gevestigd aan de Glazeniersdreef 20a in Maastricht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21988643.

Diensten en producten voor koerier

Trefwoorden die horen bij Feenix Transport zijn o.a. :