In kleur en Stijl in Maastricht

Bent u op zoek naar een kleur en stijladviseuse met een echte passie voor het vak? Dan bent u bij In kleur en Stijl helemaal aan het juiste adres!

Over In kleur en Stijl

In kleur en Stijl valt onder de rubriek adviesbureau uit Maastricht.

Mijn naam is Marianne Schreurs, ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt. Ik heb me een paar jaar geleden gespecialiseerd in kleuren en styling.

Aan de hand van een kleurenanalyse laat ik je zien welke kleuren het beste bij je passen en het mooiste in je naar voren halen. Welke stijl past bij je persoonlijkheid en laat goed zien wie je bent en waar je je vertrouwd en zelfverzekerd in voelt. Bij een stijlanalyse wordt er gekeken naar de verhoudingen van je lichaam, je sterke alsook je aandachtspunten.

Kortom hoe creƫer je met kleur, kleding en alles wat daarbij hoort, een uitstraling en stijl die perfect bij jouw persoonlijkheid past. Ik wil je daar graag bij ondersteunen om het plaatje compleet te maken.

Heeft u nog vragen? Deze beantwoord ik graag


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

In kleur en Stijl uit de rubriek adviesbureau uit Maastricht is gevestigd aan de 7 Januaristraat 29 in Maastricht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52199209.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij In kleur en Stijl zijn o.a. :