Indulgenza in Maastricht

Indulgenza de plek voor voetverzorging.

Over Indulgenza

Indulgenza valt onder de rubriek pedicure in Maastricht.

Pedicure is in Nederland een vrij beroep, dat wil zeggen dat iedereen het ook zonder diploma uit mag oefenen. Het vak pedicure is meer dan alleen maar knippen van nagels. Zo mag een pedicure ook eelt en likdoorns verwijderen en ingegroeide teennagels losmaken, advies geven of aanmeten van steunzolen, anti drukmiddelen adviseren of doorverwijzen naar een podotherapeut. En advies geven over voetverzorging. Ook mogen pedicures diabetes en reumapatiƫnten behandelen mits zij daar voor gecertificeerd is.

Heeft U last van uw voeten of loopt U al jaren met een pijnlijke likdoorn, maak dan eens een afspraak voor een complete voetbehandeling of een heerlijke massage. Indulgenza is een jong en dynamisch bedrijf, dat goede zorg biedt aan haar klanten. ons assortiment bestaat uit diverse behadelingen zoals.

- verdikte / micose nagels - kleur glitter op nagellak - ingegroeide nagels - standaard behandeling - nagelverzorging - likdoorns - nagels lakken - nail art - eelt verwijderen

Voor meer informatie bezoekt u onze site.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Indulgenza uit de rubriek pedicure uit Maastricht is gevestigd aan de Bogaartsborg 57 in Maastricht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 043-8795036.

Diensten en producten voor pedicure

Trefwoorden die horen bij Indulgenza zijn o.a. :