KeramieKado enzo in Stein

KeramieKado enzo: Eigen handgemaakte, keramiek artikelen.

Over KeramieKado enzo

KeramieKado enzo valt onder de rubriek hobbywinkel in Maastricht.

KeramieKado en zo is een kleinschalig, gezellig, en sfeervol winkeltje in het centrum van Oud Stein. Hier in het hart van het pittoreske dorpje produceren wij eigen gemaakte keramiek en leuke woon en sfeer artikelen. Ook geven wij interactieve workshops en cursussen in het maken van keramiek.

Bij ons staan sfeer en gezelligheid voorop. U vindt in de winkel eigen handgemaakte, keramiek artikelen zoals potten, vazen, schalen en beelden aan. Daarnaast vindt u in de winkel ook romantische en landelijke woonaccessoires zoals hangers, spreukborden, dienbladen, kussens en windlichten. Alles wordt aangeboden tegen betaalbare prijzen.

Bent u nog op zoek naar dat ene kleine detail aan decoratie? Komt u dan gezellig langs en wij verzekeren u dat u niet met lege handen thuis zult komen. Wij geven u graag advies hierover. Bekijkt u de website voor meer informatie of neemt u contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

KeramieKado enzo uit de rubriek hobbywinkel uit Maastricht is gevestigd aan de Kruisstraat 39a in Stein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10521238.

Diensten en producten voor hobbywinkel

Trefwoorden die horen bij KeramieKado enzo zijn o.a. :

Nieuws van KeramieKado enzo in Stein

MOEDERDAGTIP

MOEDERDAGTIP

GEEF MOEDER EENS WAT ANDERS, GEEF HAAR EEN CREATIEF KADO.