Kring Computers in Maastricht

Kring Computers gevestigd in Maastricht. Er zijn veel plekken waar veel tweedehands computers wordenaangeboden. Dergelijke computers zijn veelal eigendom van particulieren, die op zoek zijn naar iets nieuws of hun oude computer reeds vervangen hebben.Maar ook in de bekende kringloopbedrijven worden gebruikte computers aangeboden.

Over Kring Computers

Kring Computers valt onder de rubriek electronica in Maastricht.

Tweedehands computer - Goede koop of slecht alternatief?

Waar kunt u een tweedehands computer kopen? Er zijn veel plekken waar veel tweedehands computers wordenaangeboden. Dergelijke computers zijn veelal eigendom van particulieren, die op zoek zijn naar iets nieuws of hun oude computer reeds vervangen hebben.Maar ook in de bekende kringloopbedrijven worden gebruikte computers aangeboden.

Refurbished Bij bedrijven doen computers over het algemeen gemiddeld 2 á 3 jaar dienst. Daarna worden ze voor hergebruik gereed gemaakt, met een Engelse term "refurbished", grondig gereinigd en voorzien van nieuwe software. Een nieuwe Kring Computer is het resultaat.

Tweedehands A-merk pc Bedrijven en computerverhuur bedrijven maken doorgaans gebruik van computers van de grote merken zoals Compaq, HP en IBM. Dit heeft alsvoordeel dat het robuuste, bedrijfszekere computers zijn. Tevens worden deze pcs grondig nagekeken voordat ze te koop worden aangeboden en worden ze geleverd met garantie van 3 maanden.

Computers De computers zijn gebouwd voor kantoortoepassingen. Dit betekent dat Kring Computers prima geschikt zijn voor doeleinden als e-mailen, internetten en tekstverwerken, foto- en videobewerking, maar niet echt geschikt zijn voor toepassingen als grafisch zware game.

KringComputers Kring Computers worden standaard geleverd met het besturingssysteem Windows en voorzien van een nieuwe licentie sticker plus installatie/recovery cd. Natuurlijk zijn ook alle drivers zijn voor u geïnstalleerd. Stekker in het stopcontact en alles werkt.

Gebruikte computer van een particulier Een pc aanschaffen via de grotere of kleinere marktplaats achtige sites, waar gebruikte computers worden aangeboden door particulieren is andere optie. Ook zullen deze computers vaak voorzien zijn van de ooit geïnstalleerde software. Let er op, zeker bij een Windows XP computer, dat ook de benodigde licentie sticker en installatie cd's bij de computer geleverd worden.

Software Makers van software doen er steeds meer aan om het gebruik van illegale software tegen te gaan. En over garantie wordt al helemaal niet gesproken.Vraag aan de verkopende partij of de computer werkend te zien is en controleer ook of alle onderdelen ook daadwerkelijk in de computers aanwezig zijn, en het ook doen! Een gebruikte computer kopen van een particulier is een gok. U kunt een computer treffen waar van alles en nog wat aan mankeert. Dit ligt doorgaans niet aan de computer zelf, maar aan degene die hem heeft gebruikt. Veiliger is het kopen van een tweedehands A-merk computer via Kring Computers. U heeft garantie op uw aankoop en de computer is volledig nagekeken. U hoeft zelfs geen Windows te installeren.

Eerst zien en dan kopen... dat kan Kring Computers worden aangeboden via kringloopbedrijven in Nederland. Bijvoorbeeld in de kringloopbedrijven: Bis Bis Sittard.....enz (zie deelnemende kringlopen) Wij leveren ook aan computerwinkels en particulieren. Heeft u belangstelling stuur even een e-mail of bel ons.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-58830655.

Diensten en producten voor electronica

Trefwoorden die horen bij Kring Computers zijn o.a. :