Laat los wat je niet meer nodig hebt in Bunde

healing van mentale, emotionele en fysieke klachten. Wegnemen en zuiveren van negatieve energieen in Huizen bij mensen dieren en natuur.. .

Over Laat los wat je niet meer nodig hebt

Laat los wat je niet meer nodig hebt valt onder de rubriek zorg en welzijn uit Maastricht.

De drijvende kracht achter Laat los wat je niet meer nodig hebt is Leny van Domburg. Leny is een medium. De kosmische lichtenergieen werken door leny heen indien zij zich hiervoor openstelt. Zij is hierdoor in de mogelijkheid om alle mensen ongeacht hun leeftijd, te helpen met hun levensprocessen, blokkades, pijn, zowel op fysiek, emotioneel als mentaal niveau. Leny zuivert huizen en bedrijven van negatieve energieen. Ook mensen en dieren bevrijd zij van negatieve energieen.

Bij Laat los wat je niet meer nodig hebt kan je terecht voor diverse behandeling: *Behandelen van pijn/ chronische pijn. Daar waar de dokter het niet meer weet, kan de helende energie zeker verbetering en vaak genezing brengen. *Behandelen/ begeleiding bij Burn-out, *Loslaten van oude patronen, *Regressie *Duidelijkheid krijgen over blokkades en terugkomende situaties in je leven. *Het verwijderen van angsten *leren vergeven. *Verwijderen van negativiteit in woningen, bedrijven en bij mensen en dieren. * Begeleiding bij het laatste stukje leven van Client en familie, stervensbegeleiding. Met deze technieken werkt Leny

Tevens vind je in Limburg verschillende krachtplekken, ook bij de zoon van Leny zijn krachtplekken. In deze tuin kunnen diverse verbindingen gemaakt worden.

Voor meer informatie neem je contact op met Leny.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Laat los wat je niet meer nodig hebt uit de rubriek zorg en welzijn uit Maastricht is gevestigd aan de Burchtstraat 23 in Bunde. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28860877.

Diensten en producten voor zorg en welzijn

Trefwoorden die horen bij Laat los wat je niet meer nodig hebt zijn o.a. :

Nieuws van Laat los wat je niet meer nodig hebt in Bunde

leren mediteren

leren mediteren

Wil je leren mediteren. Dan is dit mogelijk. Alleen of met meerdere personen.