Laat los wat je niet meer nodig hebt in Bunde

Healing van pijnklachten, massage van nek en schouders, tevens begeleiding bij mentale klachten en levensprocessen. Regressie behandelingen. Voor volwassenen kinderen en dieren. .

Over Laat los wat je niet meer nodig hebt

Laat los wat je niet meer nodig hebt valt onder de rubriek zorg en welzijn uit Maastricht.

De drijvende kracht achter Laat los wat je niet meer nodig hebt is Leny van Domburg. Leny heeft de gave gekregen helende energie door te geven. Zij leerde naar haar gevoel te luisteren en kreeg hierdoor vertrouwen in de hulp van de lichtwereld.

Bij Laat los wat je niet meer nodig hebt kan je terecht voor diverse behandeling: *Behandelen van pijn/ chronische pijn. Daar waar de dokter het niet meer weet, kan de helende energie zeker verbetering en of genezing brengen. *Behandelen/ begeleiding bij Burn-out, *Loslaten van oude patronen, *Regressie *Duidelijkheid krijgen over blokkades en terugkomende situaties in je leven. *Masseren van blokkades in nek en schouders *leren vergeven van moeilijke situaties in je leven * Begeleiding bij het laatste stukje leven van Client en familie, stervensbegeleiding.

- Merkaba: Middels speciale oefeningen is het mogelijk om het menselijk bewustzijn te verruimen. Dit verruimde bewustzijnsveld wordt een Merkaba genoemd. Met deze technieken werkt Leny

Tevens vind je in Limburg een Helende Tuin waarbij de zoon van Leny betrokken is. In deze tuin kunnen diverse verbindingen gemaakt worden.

Voor meer informatie en de contactgegevens kan je een kijkje nemen op de website van Laat los wat je niet meer nodig hebt.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Laat los wat je niet meer nodig hebt uit de rubriek zorg en welzijn uit Maastricht is gevestigd aan de Burchtstraat 23 in Bunde. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28860877.

Diensten en producten voor zorg en welzijn

Trefwoorden die horen bij Laat los wat je niet meer nodig hebt zijn o.a. :

Nieuws van Laat los wat je niet meer nodig hebt in Bunde

leren mediteren

leren mediteren

Wil je leren mediteren. Dan is dit mogelijk. Alleen of met meerdere personen.