Margarita Gaier | creatieve stofferingen & interieurconcepten in Maastricht

Margarita Gaier: Creatieve stofferingen & interieurconcepten.

Over Margarita Gaier | creatieve stofferingen & interieurconcepten

Margarita Gaier | creatieve stofferingen & interieurconcepten valt onder de rubriek stoffeerder uit Maastricht.

Margarita Gaier is de drijvende kracht achter Margarita Gaier: Creatieve stofferingen & interieurconcepten. Margarita is een kunstenaar met passie, zij is gediplomeerde meubelstoffeerder en interieurarchitect.

Al ruim 20 jaar levert zijn ambachtelijk vakwerk in het stofferen en ontwerpen van meubels. Zij combineert kunst met ambacht. Met als resultaat: eigenzinnige kunstwerken, duurzaam en uniek.

Margarita geeft uw meubelstuk een nieuw leven. Bijvoorbeeld een antiek meubel een klassiek uitstraling geven of juist een moderne of personelijke look creƫren.

Voor een deskundig en persoonlijk advies komt Margarita bij u thuis of bij uw bedrijf om het meubelstuk te beoordelen. U kunt tijdens dit gesprek uw wensen en voorkeuren doorgeven, en Margarita bekijkt wat de mogelijkheden zijn. Het eindresultaat sluit altijd geheel bij uw wensen aan.

Het verlenen van een uitstekende service in combinatie met een juiste prijsverhouding staat bij Margarita Gaier hoog in het vaandel. Margarita heeft oog voor detail en afwerking. Tevens wordt er alleen gebruik gemaakt van materialen die van goede kwaliteit zijn.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Margarita Gaier: Creatieve stofferingen & interieurconcepten.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Margarita Gaier | creatieve stofferingen & interieurconcepten uit de rubriek stoffeerder uit Maastricht is gevestigd aan de Sint Josephstraat 7 in Maastricht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41788437.

Diensten en producten voor stoffeerder

Trefwoorden die horen bij Margarita Gaier | creatieve stofferingen & interieurconcepten zijn o.a. :

Nieuws van Margarita Gaier | creatieve stofferingen & interieurconcepten in Maastricht

NIEUW PRODUCT - AKOESTISCHE PANELEN

NIEUW PRODUCT - AKOESTISCHE PANELEN

Akoestische Panelen als textiele Kunstwerken op maat

NIEUW PRODUCT: Akoestische Panelen op Maat

NIEUW PRODUCT: Akoestische Panelen op Maat

Akoestische Panelen - Textiele Kunstwerken op Maat

10% korting op opdrachten tijdens atelier weekend

10% korting op opdrachten tijdens atelier weekend

Tijdens het atelier weekend atelier op 22 en 23 juni 2019 van 12:00 -17:00 uur kunt u nu profiteren van 10% korting op alle opdrachten.