Maria's Hairworld in Maastricht

Maria's Hairworld: 100% virgine human hair extentions.

Over Maria's Hairworld

Maria's Hairworld valt onder de rubriek kapper uit Maastricht.

Op zoek naar een haarsalon welke specialisten zijn op het gebied van haarextentsiosn? Dan bent u bij Maria's Hairworld helemaal aan het juiste adres. Maria's Hairworld vindt u in het mooie centrum van Maastricht.

Bij Maria's Hairworld kunt u terecht voor haarexentions maar ook voor haarverlenging en volume behandelingen. Maria's Hairworld heeft een ruim en uitgebreid assortiment extentions en een, met veel zorg, geselecteerd assortiment aan haaraccessoires.

Ook voor een vrijblijvend advies kunt u bij Maria's Hairworld terecht. Samen met u wordt gekeken wat uw wensen zijn. Vanuit daar wordt aangegeven welke technieken het beste bij u passen. Zo is er de mogelijkheid om verschillende soorten of haarstructuren samen te voegen zodat uw eigen haar mooi over blend in de extentions. Hiermee krijgt u een zo natuurlijk mogelijke haarbos.

Voor meer informatie, een overzicht van de prijzen en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Maria's Hairworld. Of kom gezellig langs in de winkel, de koffie staat voor u klaar.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

angelo lo presti zaterdag 9 februari 2019

5 sterren

“Zeer bekwame en vriendelijke kappers. Zeer tevreden Grazie.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Contact opnemen

Maria's Hairworld uit de rubriek kapper uit Maastricht is gevestigd aan de Grote gracht 27 in Maastricht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48218493.

Diensten en producten voor kapper

Trefwoorden die horen bij Maria's Hairworld zijn o.a. :