Massagerí­a in Maastricht

Voor professionele massagebehandelingen kunt u terecht bij Massagerí­a!

Over Massagerí­a

Massagerí­a valt onder de rubriek massage uit Maastricht.

Last van stijve spieren? Of kunt u ook wel wat ontspanning gebruiken in deze hectische tijd? Dan bent u bij Massagerí­a helemaal aan het juiste adres! Bij Massagerí­a kunt u terecht voor verschillende soorten massages op maat.

Zoals:

* Hoofdpijn behandeling * Rug, nek- en schoudermassages * Hoofd- en gezichtsmassage * Voetmassage * Kruidenstempelmassage

Ik maak tijdens de massages gebruik van etherische oliën. Iedere etherische olie heeft zijn eigen specifieke werking. Met hun heerlijke natuurlijke kruidachtige geuren verspreiden ze rust en en aarding en verbeteren ze onze gemoedsstemming.

Naast de massages kunt u bij mij ook terecht voor behandelingen op het gebied van stressverlichting, fibromyalgie, lage rugklachten, RSI. Kijk voor een compleet overzicht van de behandelmogelijkheden op de website.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Massagerí­a uit de rubriek massage uit Maastricht is gevestigd aan de Ellecuylgaard 81 in Maastricht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-33352333.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Massagerí­a zijn o.a. :