Mat Heugen Budgetcoach - Budgetbeheer in Beek

Financiële dienstverlening

Over Mat Heugen Budgetcoach - Budgetbeheer

Mat Heugen Budgetcoach - Budgetbeheer valt onder de rubriek coaching in Maastricht.

Mat Heugen Budgetcoach & Budgetbeheer is meer dan alleen het optimaliseren van de financiële omstandigheden.

Budgetbeheer, budgetcoaching of schuldsanering worden vertaalt naar een persoonlijke aanpak. Het maken van eigen keuzes, autonomie en je persoonlijke welzijn staan hierin centraal.

Budgetcoaching is vooral gericht op de balans van inkomsten en uitgaven. Maar ook het aanleren van administratieve vaardigheden.

Bij Budgetbeheer neem ik tijdelijk uw financiële administratie over. Het kan gebeuren dat je door persoonlijke omstandigheden even niet goed je eigen administratie en financiën kan beheren. Budgetbeheer is op vrijwillige basis en altijd tijdelijk van aard. Budgetbeheer voorziet dat de maandelijkse primaire uitgaven als huur of hypotheek zorgverzekering energie enz. betaald worden en er gelden gereserveerd kunnen worden voor onvoorziene uitgaven.

Is er schuldhulpverlening nodig en is er sprake van meerdere schulden? Is er loonbeslag gelegd? Financieel inzicht in de schulden en passende betalingsregelingen zijn van groot belang om weer schuldenvrij te zijn in de toekomst. Bij een problematische schuldensituatie, wanneer er onvoldoende afloscapaciteit is voor de schuldeisers, ook begeleidende ondersteuning kan zijn voor een aanmelding bij de gemeente.

Mijn motto: “schulden hebben niet altijd met geld te maken”.

Bij een budgetcoach-traject bepalen we samen de tijdsduur van het traject. We stellen een contract op en je levert alle administratieve post bij mij in. Ik stel vervolgens een budgetplan op (inkomsten en uitgaven). Ik inventariseer ook eventuele schulden. Tevens kijk ik of je ook al alle toeslagen krijgt waar je recht op hebt, om zo je inkomsten te verruimen. Daarna ga ik nog wel met je in gesprek om je administratieve vaardigheden bij te brengen, maar ook om uit te leggen wat er goed gaat en wat er minder goed gaat. Na het plan van aanpak en het reserveren van gelden, zal ik je blijven coachen totdat je dit in de toekomst weer zelf kan.

Wanneer je budgetbeheer nodig hebt, dan is dit altijd op vrijwillige basis. Budgetbeheer is minimaal voor 6 maanden. Ook hier stellen we een contract op. Je dient mij te machtigen als vertegenwoordiger en je levert ook hier alle administratieve post in bij mij. Ik stel je budgetplan op en je krijgt elke week leefgeld om van rond te komen. Tevens wordt er een beheerrekening geopend, waar al je inkomsten naar toe gaan. Ook vaste lasten zullen hier vanaf gaan.

En via het cliëntenportaal kun je altijd inloggen.

Neem contact met me op via het contactformulier via mijn website. Binnen 48 uur krijg je een reactie terug.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mat Heugen Budgetcoach - Budgetbeheer uit de rubriek coaching uit Maastricht is gevestigd aan de Carmelstraat 34 in Beek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20279218.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Mat Heugen Budgetcoach - Budgetbeheer zijn o.a. :

Nieuws van Mat Heugen Budgetcoach - Budgetbeheer in Beek

Elke maand financiële zorgen!!

Elke maand financiële zorgen!!

Maakt u zich elke maand opnieuw financiële zorgen?

Energietoeslag aanvragen?

Energietoeslag aanvragen?

Recht op energietoeslag? Vergeet deze niet aan te vragen als je de toeslag nog niet hebt ontvangen!

Uitgaven stijgen steeds meer!!

Uitgaven stijgen steeds meer!!

Opstellen van een budgetplan kan je zo maar honderden euro’s per jaar schelen!!

Preventie loonbeslag werknemer

Preventie loonbeslag werknemer

Praktische vraagstukken – loonbeslag bij een werknemer

Balans inkomsten en uitgaven

Balans inkomsten en uitgaven

"Overzichtelijke administratie"