My35 Beek in Beek

My35 Beek | Het alternatief voor de standaard sportschool!

Over My35 Beek

My35 Beek valt onder de rubriek sportschool in Maastricht.

Bij My35 Beek bent u fit in 35 minuten. My35' is een unieke fitnessstudio waar je traint op de Milon Cirkel. De Milon Cirkel is het meest innovatieve trainingsconcept in de fitnessbranche waarbij je tot 15 keer meer resultaat kunt behalen dan in de standaard sportschool. Je kunt het zelf tijdelijk gratis uitproberen bij My35'.

U kunt het altijd een keer gratis proberen in de volgende vestigingen van My35':

- Beek

- Blerick

- Elst

- Helden

- Kerkrade

- Maasbree

- Nijmegen

- Nuth

- Reuver

- Roermond

- Sittard-Geleen

- Weert

My35' overtuigt u tijdens een Gratis proefles graag wat deze unieke manier van fitness voor u kan betekenen. En dat u na deze proefles lid wilt blijven bij My35'.

De Milon Cirkel is een afwisselend oefenprogramma op een cirkel van acht verschillende volautomatische fitnesstoestellen. In het midden van de cirkel staat een zuil met tv's die aangeeft wanneer u naar het volgende toestel moet overstappen. De toestellen passen zich automatisch aan aan uw lengte/gewicht en weerstandsniveau via uw persoonlijke chipkaart. Per toestel worden uw persoonlijke instellingen opgeslagen op de chipkaart.

Trainen op de Milon Cirkel is goed voor gewichtsverlies en spierversteviging. Daarnaast helpt de Milon Cirkel diverse klachten (aan bijvoorbeeld: rug, nek, schouders) tegen te gaan. U kunt individueel sporten, maar ook in een groepje: iedereen sport in het zelfde ritme op een eigen niveau, maar u start op het tijdstip dat u het beste uitkomt.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of willen inschrijven voor een gratis proefles, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

My35 Beek uit de rubriek sportschool uit Maastricht is gevestigd aan de Dr. Beckersstraat 7 in Beek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15477178.

Diensten en producten voor sportschool

Trefwoorden die horen bij My35 Beek zijn o.a. :