NowTime in Elsloo

Therapeutische massage | Magnetiseren | Spiritualiteit

Over NowTime

NowTime valt onder de rubriek therapeut in Maastricht.

Ontdek en ervaar rust, spiritualiteit, magnetiseren en sveltessa bij NowTime in Elsloo.

Ontdek en ervaar rust, spiritualiteit, magnetiseren en sveltessa bij NowTime in Elsloo.

Ontdek bij ons de heerlijke rustgevende massages. Goed voor geest en lichaam. Een massage bevorderd het zelfhelend vermogen van je lichaam. Maakt spieren soepel en los en zorgt weer voor een goede bloedcirculatie. Daarnaast kunnen afvalstoffen beter via lymfevaten worden verwijdert.

MASSAGES: Ontspanningsmassage, energetische dieptemassage, hotstone massage, cupping massage en Sveltessa afslankingsmassage.

MAGNETISEREN: Wanneer energie in je lichaam verstoort is en er teveel negatieve energie aanwezig is kunnen er lichamelijke en geestelijke klachten ontstaan. Magnetiseren houdt in dat er een energie wordt overgebracht naar de persoon die de klachten heeft. Door middel van het overbrengen van deze energie wordt het lichaam weer in balans gebracht en nemen klachten af. Dit wordt ook wel energetisch behandelen genoemd, een natuurlijke geneeswijze.

SPIRITUALITEIT: Bij een consult werk ik niet met specifiek één onderdeel. Ik probeer tijdens het consult aan te voelen wat je nodig hebt en welke energie er vrij komt. Ik laat mij leiden door mijn gidsen en engelen. Zij geven mij door wat het beste bij je past. Heb je hier vragen over? Neem dan eens een bezoekje aan de website.

SVELTESSA AFSLANKKUUR: Ook dit is een massage. Een zeer unieke massage binnen NowTime. Het doel van de Sveltessa afslankingsmassage is het losmaken van vastzittende vetcellen en cellulite. Een stevige bindweefselmassage waar ik eveneens gebruik maak van een cuppingsysteem. Deze combinatie zorgt voor resultaat. Het doel van de Sveltessa afslankingsmassage is omvangverlies; gewichtsverlies kan een bijkomstigheid zijn.

Voordelen: bevorderen bloedsomloop, opgehoopte afvalstoffen in vetcellen worden afgevoerd.

De Sveltessa afslankingsmassage richt zich niet op het hele lichaam, maar op één bepaalde zone. het is een zeer stevige massage en kan wel pijnlijk worden ervaren. Wanneer er nog vragen zijn kan je altijd even bellen en mailen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

NowTime uit de rubriek therapeut uit Maastricht is gevestigd aan de Pastoor Daemenstraat 6 in Elsloo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55341491.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij NowTime zijn o.a. :