[ont]zien | Coaching & Fotografie praktijk in Geleen

Coaching en fotografie; Ze passen perfect bij elkaar omdat ook jij een beeld achterlaat bij mensen

Over [ont]zien | Coaching & Fotografie praktijk

[ont]zien | Coaching & Fotografie praktijk valt onder de rubriek coaching in Maastricht.

Wil jij een goed beeld achterlaten bij anderen? Wat wil jij echt laten zien? Ik wil je met behulp van coaching en fotografie nieuwsgierig maken naar JOUW beeld.

Met een camera zie je, maar je kunt dus ook ont-zien met dat wat je liever niet in beeld hebt. En iemand ontzien is een vorm van respect, zodat je het een ander makkelijker maakt. Maar je mag ook zeker gezien worden. Vandaar dat ik [ont]-zien tussen haakjes heb geplaatst. In harmonie en in balans met jouw omgeving, met de mensen die je lief hebt of dierbaar zijn kun je dan zien welke rol jij hierin hebt. Iemand ontzien mag en is goed! Als je echter ontdekt dat je daarbij jezelf niet meer ziet, of onvoldoende ziet, dan kan dat een patroon zichtbaar maken.

Op de sociale mediaplatformen laten we ons zien, we presenteren ons aan de rest van de wereld. Je ontvangt complimenten en het maakt je soms blij over wat je ziet. Maar hoe zit dit op LinkedIn bijvoorbeeld. Laat jij jouw kwaliteiten en passie zien of twijfel je toch wel een beetje aan jezelf. Misschien wil je een andere baan? Wil je een persoonlijke ontwikkeling, zodat je mentaal sterker wordt? Zijn er (grote) veranderingen in jouw leven, of zijn veranderingen een uitdaging voor je?

Wie zou je willen zijn? Zou jij willen dat dit anders was?

Ik help je om meer zelfvertrouwen te vinden en jouw potentieel volledig te benutten.

Ik wil je coachen met behulp van mijn camera en we beginnen met een kennismakingsgesprek om te verkennen of we een ‘klik’ hebben. Daarna doen we een professionele fotoshoot om te starten, zodat je jezelf kunt laten fotograferen zoals jij wilt.

Nadat jij nieuwsgierig bent geworden naar wat jij ziet of ontziet, ben je beter in staat om keuzes te maken die bij jou passen. Je leert hoe je [ont]ziet! Je weet wie jij bent! Je hebt zelf ontdekt, waar je goed in bent en je hebt ook duidelijk waar je nog dingen wilt leren. Klik hier rechts door naar mijn website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

[ont]zien | Coaching & Fotografie praktijk uit de rubriek coaching uit Maastricht is gevestigd aan de Pieterstraat 28 in Geleen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53845350.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij [ont]zien | Coaching & Fotografie praktijk zijn o.a. :