Paul Bartelink Bouw en Advies in Ulestraten

Paul Bartelink Bouw en Advies levert diverse bouwdiensten en bouwadviezen.

Over Paul Bartelink Bouw en Advies

Paul Bartelink Bouw en Advies valt onder de rubriek adviesbureau in Maastricht.

Paul Bartelink Bouw en Advies levert als bouwadviseur en bouwbegeleider de volgende diensten: Maatvoeren, inmeten, landmeten, maatwerk advies energiebesparende maatregelen, energielabels, project begeleiding, bouw begeleiding en Paul Bartelink Bouw en Advies kan ook adviseren bij aankoop van een woning of voor ingebruikname van een bedrijfspand.

Bouwmeten: Door middel van Robotic Total Station zet ik uw bouwproject uit. Hiermee kan ik dit zeer nauwkeurig efficiƫnt, snel en dus kostenbesparend uitvoeren. Geen project is te klein of te groot. Voor inhoudelijke diensten binnen Bouwmeten ziet u de website, voor vragen kunt u altijd even bellen.

Projectleiding / uitvoering: Voor uw bouwproject ben ik uw uitvoerder, projectleider, assistent uitvoerder of projectleider, maatvoerder, biedt ik proces begeleiding, geef ik energie advies, geef ik advies over energielabels van woningen, stel ik projectdossiers op en ben ik gewoon de extra man op uw bouwproject of werkvoorbereiding. Hoe dan ook, huur mij in voor uw project. Ik ben van alle handen thuis en vakbekwaam in alle bovenstaande zaken.

Meer met Minder Energie: Wat is meer met minder energie? Zie de website voor meer uitleg. Ik biedt maatwerk advies, heb energiebesparende maatregelen voor u, zet uw spouwmuur in de isolatie en geef adviezen voor energielabels van bestaande en nieuwbouw woningen.

Voor meer informatie ziet u de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Paul Bartelink Bouw en Advies uit de rubriek adviesbureau uit Maastricht is gevestigd aan de Vliek 13 in Ulestraten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 043-3560025.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Paul Bartelink Bouw en Advies zijn o.a. :