Praktijk Gelukkig - Energetische & Wellness massages in Maastricht-Borgharen

Energetische- en Wellnessmassages en Body Stress Release.

Over Praktijk Gelukkig - Energetische & Wellness massages

Praktijk Gelukkig - Energetische & Wellness massages valt onder de rubriek massage uit Maastricht.

Bent u uit balans en kunt u deze moeilijk terugvinden? Dan kan ik u hierbij wellicht helpen. Mijn naam is Daniëla van Dobben – Hermans. Samen met mijn man Alec Brett van Dobben ben ik in 2016 gestart onder de naam Praktijk Gelukkig om zo mensen te helpen bij hun gezondheidsklachten of levensvragen.

Ik geef energetische- en/of wellness massages, deze hebben een zeer sterke genezende en ontspannende werking op het fysieke lichaam en zorgen voor energetische balans in het lijf.

De behandelingen;

* Kindermassage

* Energetische massage

* Wellness massages

* Oorkaarsen

* Raindrop massage

Wanneer uw lichaam uit balans is kan dit zorgen voor lichamelijke klachten en is het erg belangrijk dat het lichaam de kans krijgt om te herstellen, helaas is dit niet altijd even gemakkelijk. Mijn man behandelt rug-en spierspanningsklachten. U bent van harte welkom om Body Stress Release behandelingen te ondergaan.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens. Wij staan u graag te woord!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Gelukkig - Energetische & Wellness massages uit de rubriek massage uit Maastricht is gevestigd aan de Adam van Harenstraat 31 in Maastricht-Borgharen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-81837096.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Praktijk Gelukkig - Energetische & Wellness massages zijn o.a. :