Praktijk Vitavero in Holtum

Uw toegangspoort tot gezondheid en vitaliteit

Over Praktijk Vitavero

Praktijk Vitavero valt onder de rubriek yoga en meditatie in Maastricht.

Ik ben Marian Zuijdam en ik ben al jaren lang actief in het vakgebied van gezondheid en vitaliteit. Ik kan u een breed scala aan oplossingen bieden om problemen in uw gezondheid en vitaliteit aan te pakken.

Welkom bij Praktijk M.A. Zuijdam. Ik kan u verschillende oplossingen bieden om een gezond en vitaal leven te kunnen leiden. Schrijf u in op onze nieuwsbrief en krijg met regelmaat onze nieuwsbrief + leuke extra's zoals het beluisteren van meditaties.

Behandelmogelijkheden: - Holistic Pulsing; Holistic Pulsing is een techniek van wiegen en zachtjes strekken van het lichaam in een bepaald ritme. Dit brengt je naar ontspanning en nodigt uit tot het loslaten van meer spanning op steeds diepere niveaus. - Global Diagnostics; De gezondheidszorg van de toekomst heb ik al in huis! Global Diagnostics is een uniek apparaat wat nauwkeurig en pijnloos meer dan 550 verschillende lichaamsfuncties doormeet en evalueert. - Healing; Problemen met de gezondheid en de vitaliteit uiten zich dan wel in het fysieke lichaam, vaak is aan de problemen ook een spirituele blokkade voorafgegaan. - Bioresonantie; Bioresonantie behandelt ziektes die het gevolg zijn van verstoorde trillingen in het lichaam. - Een gezonde leefomgeving; Marian Zuijdam is opgeleid als geo-bouwbioloog en biedt daarmee unieke expertise om u te adviseren over neutralisatie van stoorvelden in uw leef- of werkomgeving. - Massage; Binnenkort vindt u hierover meer informatie op mijn website - Yoga; Binnenkort vindt u hierover meer informatie op mijn website

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem even contact met me op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Vitavero uit de rubriek yoga en meditatie uit Maastricht is gevestigd aan de Martinusstraat 15 in Holtum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14284706.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij Praktijk Vitavero zijn o.a. :