Pure in Maastricht

Pure gevestigd in Maastricht. Pure is winkel, praktijk en workshopatelier ineen. Pure staat voor natuurlijke voeding, verzorging, maar ook voor ons pure mens zijn.

Over Pure

Pure valt onder de rubriek reform in Maastricht.

Pure is winkel, praktijk en workshopatelier ineen. Pure staat voor natuurlijke voeding, verzorging, maar ook voor ons pure mens zijn.

Pure de winkel.

Pure voert een uitgebreid product assortiment. Zo kunt U bij ons terecht voor heerlijke streekproducten, maar ook ons assortiment gluten- en lactosevrije voedingsmiddellen wordt nog steeds uitgebreid. In de toekomst worden hier ook suikervrije producten aan toegevoegd. Pure voert een uitgebreid assortiment aan etherische olieen, wierook, gezondheidsstenen en geluksengeltjes. Daarnaast besteden we in een ander gedeelte veel aandacht aan natuurlijke verzorgingsproducten, waaronder 100 % natuurlijke zepen, een Bamboe verzorgingslijn en de heerlijke lijn van Nature's Best en Volatile.

Kortom voor een ieder iets en zeker de moeite van het bezoeken waard.

Wat doet Pure in de praktijk:

Het praktijk gedeelte van Pure richt zich voornamelijk op de lichamelijke en geestelijke gesteldheid van de mens. Zo worden er onder andere diverse lichaamsmassages gegeven, maar ook consultaties betreffende voeding, gezondheid en levenswijze behoren tot een van de vele mogelijkheden. Verder wordt er in de praktijk gewerkt met Bachbloesemtherapie, aroma- en chakratherapie, oorkaarsen therapie etc.

Wat doet Pure in het workshopatelier:

Binnen het workshop gedeelte is er voor een ieder wel iets te vinden. Van creatieve workshops tot workshops op spiritueel gebied. Er is veel mogelijk. Regelmatig worden er workshops en cursussen georganiseerd, welke door vakbekwame mensen worden begeleid.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Pure uit de rubriek reform uit Maastricht is gevestigd aan de Ambijerstraat Noord 78 in Maastricht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41110982.

Diensten en producten voor reform

Trefwoorden die horen bij Pure zijn o.a. :