Sanclatos in Tegelen

Paranormaal & Spiritueel Medium & Genezeres

Over Sanclatos

Sanclatos valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Maastricht.

Heb je last van pijnklachten? Heb je last van psychische problemen? Zit je niet lekker in je vel? Of zoek je totale ontspanning?

Behandelingen: - Spirituele baden: Met geneeskrachtige kruiden en bloembladeren. Een heerlijke balseming daarna en verdere ontspanning als de geneeskrachtige werking van het bad doorwerken in je lichaam. Je klachten zullen verminderen. - Spirituele Massages: Met de energie uit mijn handen zal ik jouw zeven chakra's behandelen. Ik breng je lichaam en geest weer in harmony. Ontspanning van de spieren bevordert de bloedsomloop en brengt je zenuwstelsel weer tot rust. - Ontspanningsmassage: Ook is het bij Sanclatos mogelijk om van een algehele ontspanningsmassage te genieten. - Crystal Bed Therapie: Kristal Bed therapie is een behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van door zuivere kristallen gefilterd licht, om het energieveld (de chakra’s en aura) te genezen. De Crystallen hangen boven een massagetafel (bed), waarop u plaats mag nemen.

Ik ben Sandra dos Santos en ik kan je daarbij helpen. Op holistische wijze zal ik tijdens het intakegesprek op spirituele wijze jou benaderen. Samen kijken we welke behandelmethode het beste aansluit op al jouw wensen en hulpvragen. Het resultaat zal je echt doen verrassen!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sanclatos uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Maastricht is gevestigd aan de Industriestraat 102 in Tegelen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-26393931.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Sanclatos zijn o.a. :