Speciality in Valkenburg A.D. Geul

Speciality: Gelegenheidskleding op maat.

Over Speciality

Speciality valt onder de rubriek bruidsmode uit Maastricht.

De gelegenheidskleding die Speciality verkoopt, worden op maat gemaakt. Perfectie vraagt om precisie en dat is wat Speciality u kan aanbieden.

Wilt u een unieke japon naar eigen ontwerp? Een japon die precies zo is als u had gehoopt? Dat is geen probleem voor Speciality. De couture studio van Speciality staat tot uw beschikking.

De drijvende kracht achter Speciality is Maria Ackermans. Maria heeft vele jaren in de avond en bruidsmode gewerkt. Daar merkte Maria dat de 'confectionele' bruidsmode vaak net anders is dan naar wordt gezocht. Zodoende is Maria meer zelf gaan ontwerpen of ontwerpen gaan maken naar de idee en wensen van de klant.

Bent u op zoek naar uw droomjurk? Dan bent u bij Speciality aan het juiste adres!

U kunt kiezen uit diverse soorten kleding die Speciality voor u kan gaan (ver)maken. Hieronder ziet u om welke soorten het gaat:

- Cocktail jurken.

- Bruidsmoeder.

- Bruidskleding.

- Koninginnen jurken.

Voor meer informatie en voorbeelden kunt u altijd een kijkje op de website bekijken. Heeft u een vraag aan Speciality? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Speciality uit de rubriek bruidsmode uit Maastricht is gevestigd aan de Poststraat 4-6 in Valkenburg a.d. Geul. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29201414.

Diensten en producten voor bruidsmode

Trefwoorden die horen bij Speciality zijn o.a. :