Voetreflex Seffinga in Maastricht

Voetreflex Seffinga: De kracht van voetreflex.

Over Voetreflex Seffinga

Voetreflex Seffinga valt onder de rubriek geneeskunde uit Maastricht.

De drijvende kracht achter Voetreflex Seffinga is Thea Seffinga. Thea is met name gericht op het leggen van verbindingen, lichaam en geest, werk en privé, ziek en beter, reguliere en complementaire geneeskunde.

Thea biedt ondersteuning bij ziekte of stress, geeft rust, ontspanning en energie. De praktijk is klein en heeft een aangename en sfeervolle behandelruimte. Reflexzone is geschikt voor iedereen en is inzetbaar voor bijvoorbeeld darmproblemen, pijnbestrijding en hoofdpijn.

U kunt bij Voetreflex Seffinga terecht voor de volgende behandelingen:

- Voetreflextherapie: De therapie geeft ontspanning, stimuleert de stofwisseling en de doorbloeding. Wanneer u klachten heeft op zowel lichamelijk als emotioneel vlak zal het door deze behandeling afnemen.

- Lumfe Oedeem therapie (RLD): Deze reflexologie techniek is te vergelijken met manuele lymfedrainage maar dan op de voeten. Echter is de methode ook toe te passen op handen.

Ook bedrijven maken graag gebruik van reflexzonetherapie. Een behandeling duurt 30 minuten en zorgt om ziekteverzuim te voorkomen en terug te dringen.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Voetreflex Seffinga.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voetreflex Seffinga uit de rubriek geneeskunde uit Maastricht is gevestigd aan de Kasteel Liebeekstraat 77 in Maastricht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-33619605.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Voetreflex Seffinga zijn o.a. :