Websites voor Dienst in Maastricht

Websites voor Dienst zorgt voor websites, dit in ruil voor diensten.

Over Websites voor Dienst

Websites voor Dienst valt onder de rubriek internetbedrijf uit Maastricht.

Veel ondernemers hebben in dit digitale tijdperk nog steeds geen website. Zo zonde, want ook voor klusjesmannen, metselaars, hoveniers, schilders en andere zelfstandigen heeft een simpele website een enorme meerwaarde. Voor deze groep bied ik websites in ruil voor een wederdienst. Zo help ik jou en jij helpt mij.

Je hebt als kleine zelfstandige of als startende ondernemer echt geen dure website nodig. Functionaliteit en herkenbaarheid zijn de basis. Oftewel wie ben je, wat doe je, laat dat zien aan de hand van foto's en geef je contactgegevens aan een potentiƫle klanten. Het is vooral belangrijk dat je online gevonden wordt. Meer is voor een zelfstandige echt niet nodig. Juist deze websites bied ik gratis aan.

Wat heb je nodig? Liefst een logo, een paar foto's en een domeinnaam. Verder heb je niks nodig. Heb je nog geen domeinnaam? Dan regelen we dat samen! Een domeinnaam is een adres op internet, zoals www.jouwbedrijfsnaam.nl.

Als wederdienst vraag ik een dag werk, denk aan alle dagelijkse werkzaamheden, zoals snoeien, schilderen, bestraten, onderhoud cv of auto enzovoort terug. Mail even wat je kunt bieden en dan komen we er meestal wel uit.

Kijk op www.websitevoordienst.nl voor meer informatie en voorbeelden.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Websites voor Dienst uit de rubriek internetbedrijf uit Maastricht is gevestigd aan de Termileslaan 174 in Maastricht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15566077.

Diensten en producten voor internetbedrijf

Trefwoorden die horen bij Websites voor Dienst zijn o.a. :

Nieuws van Websites voor Dienst in Maastricht

Ruilen, de trend van 2015

Ruilen, de trend van 2015

We deden het jaren geleden al... ruilen. Ruilhandel is een oude vorm van handel drijven die tegenwoordig steeds meer wordt toegepast.