Duurzame mondmaskers van hoogwaardige kwaliteit

Duurzame mondmaskers van hoogwaardige kwaliteit te koop ook een individueel mondmasker perfect passend op jouw gezicht

Duurzame mondmaskers van hoogwaardige kwaliteit

Omdat er straks wellicht verplicht wordt en een tekort zal zijn aan mondmaskers die ook mooi zijn, ben ik begonnen met het maken van mondmaskers van allerlei geschikte reststoffen uit mijn collectie. Ik voel dat het mijn missie is om een bijdrage te leveren, en om creatief te zijn met wat ik heb. Daarnaast, dankzij het hergebruik van materialen, kan ik mijn milieubewust denken omzetten in milieubewust handelen.

Zoals altijd wil ik hoge kwaliteit leveren, zodat je er lang iets aan hebt.

Nadat ik mij heb verdiept in de verschillende mogelijkheden, heb ik een elegant en praktisch model ontwikkeld met een zeer prettig en aangenaam draagcomfort.

Dit mondmasker - is geschikt voor langdurig gebruik; - is voorzien van een buigzame beugel, waardoor het masker goed aansluit op je neus; - is op 90 graden voorgewassen; - is goed afgewerkt en met stevig garen genaaid; - heeft drie lagen stof en - heeft een praktisch tussenvakje, bestemd voor een filter: een stuk keukenpapier, zakdoekje of koffiefilter.

- Moet je vaker de deur uit, dan is het raadzaam om 2 of 3 mondmaskers te hebben. Zo kun je er één wassen en drogen terwijl je de ander in gebruik hebt.

- Wil je milieubewuster gaan, dan kun je bamboo keukenpapier of bamboo koffie filters gebruiken.

- Een kleine tip: Om het dragen van mondmaskers aangenamer te maken, kun je op het filter een druppeltje (bio) etherische olie doen, zoals rozenwater, lavendelolie, of iets dat je zelf graag ruikt.

MATEN: Vrouw: lengte bovenkant, 26 cm Man: lengte bovenkant 29 cm Kind: lengte bovenkant 22 cm

- Alle lengtes zijn standaard, gemeten van begin linker oor tot begin rechter oor, over het hoogste punt van je neus + je hebt gummi bandjes voor wat speling, zodat het masker altijd past.

- Zit jouw maat er niet bij, en wil je een individueel mondmasker perfect passend op jouw gezicht, dat kan. Stuur een verzoek via email (info@margaritagaier.com) en wij bespreken alle details.

- Zit jouw kleur er niet bij, en heb je zelf een stofje dat je graag voor je familie wilt gebruiken, breng of stuur dit op, dan maak ik de mondmaskers van jouw eigen stof in de juiste maat.

- Leef je 100% biologisch, een mondmasker kan op aanvraag ook uit biologisch katoen gemaakt worden. Stuur een mailtje en wij bespreken alle details: info@margaritagaier.com

BESTELLING: Om een snelle en directe communicatie mogelijk te maken, heb ik op mijn Facebookpagina een Fotoalbum aangemaakt met de naam: SHOP Mondmaskers. Hier vind je verschillende kleuren en modellen, en via een berichtje kun je een bestelling plaatsen.

VOORBESTELLING: Wil je meteen een voorbestelling plaatsen, stuur gewoon een mailtje naar: info@margaritagaier.com

Of vraag naar meer informatie en/of bestel via mijn website: https://www.margaritagaier.com/contact

KOSTEN: Een mondmasker kost 19,90 eu p.st. incl. btw excl. verzendkosten. Voor uitgebreidere uitvoeringen naar wens 34,90 eu p.st. incl. btw excl. verzendkosten.

Verpakkingskosten: - Een mondmasker weegt ongeveer 50 gr - Folie envelop: 1,00 eu - Brievenbus pakje 210/150/21 mm/ type A: 1,20 eu - Pakketdoos type B: 2,00/ 2,60

Verzendkosten: - Verzendkosten variëren per verzendgewicht en per land

OPROEP: Heb je nog bruikbare gladde, wasbare reststoffen over? Denk bijvoorbeeld aan gordijnen uit katoen, gobelin, lakens, keukendoeken, graag oude jeans of jeans jassen, t-shirts, hemden, etc. en heb je misschien ook elastische bandjes of lintjes die je niet gebruikt? Als je wilt, kun je ze aan ons doneren zodat wij nog meer mooie mondmaskers kunnen naaien tegen een zo laag mogelijke prijs.

TOT SLOT: Met deze duurzame en nuttige actie hoop ik dat het dragen van mondmaskers niet alleen nuttig, maar ook nog iets moois wordt. Wil je deze positieve boodschap verspreiden, voel je vrij om dit bericht met anderen te delen. Heb je familie en/of vrienden in het buitenland, deze informatie is ook in het Duits en Engels beschikbaar, dus vraag hier gerust naar.

En natuurlijk – als je iets direct wilt delen of vragen, of meteen een bestelling wilt plaatsen, klik dan op antwoord of schrijf naar info@margaritagaier.com

Ik verheug me op jullie bestellingen,

Tot gauw! Groetjes, Margarita

Geplaatst op donderdag 23 april 2020.

Over Margarita Gaier | creatieve stofferingen & interieurconcepten

Dit bericht is geschreven door Margarita Gaier | creatieve stofferingen & interieurconcepten. Het bedrijf valt onder stoffeerder uit Maastricht. Trefwoorden van Margarita Gaier | creatieve stofferingen & interieurconcepten uit Maastricht : meubelstoffering, meubelstoffeerder, meubelstoffen, stoffen, creatieve stoffering, interieurconcepten, interieur, meubel op maat, meubel ontwerp, ervaren stoffeerder, Maastricht, Kunstwerken, Meubelobjecten, Meubeldesign, ontwerp, Limburg, duurzaamheid, handmade, ambacht, hergebruik, akoestisch paneel, textiele kunst, unieke meubel, persoonlijke meubel, eye-catcher, kunstdoek, kunstobject, kleuren advies, reparatie service, zorg en welzijn in uw interieur, advies, sfeer voor verbouwing, bouwen, ambacht en vak bedrijf, klassieke stoffering, moderne stoffering, Mondmasker, Mondkapje, kapje, maske, Gezichtsmaske.

Lees meer over Margarita Gaier | creatieve stofferingen & interieurconcepten.