GEZOCHT: leerling en allround bandenmonteurs

Crijns Banden Maastricht en Bandenspecialisten Gronsveld zoeken meerdere leerling en allround bandenmonteurs

GEZOCHT: leerling en allround bandenmonteurs

Crijns Banden Maastricht en Bandenspecialisten Gronsveld zijn wegens uitbreiding op zoek naar meerdere fulltime (40 uur) personen- en bestelwagenmonteurs; incidenteel ook inzetbaar als truck-, landbouw- en industriebandenmonteur. Als bandenmonteur draag jij de verantwoordelijkheid onze klanten optimaal te bedienen en hen te ontzorgen in hun bandenonderhoud.

Werkzaamheden: In de functie van bandenmonteur zorg jij ervoor dat onze klanten veilig de weg op kunnen. Jij bent verantwoordelijk voor een technisch juiste uitvoering van alle op bandengebied voorkomende werkzaamheden, zoals: • demonteren / monteren / reparatie / balanceren van personen- en bestelwagenbanden zowel in de werkplaats als op locatie, • uitlijnen van personen- en bestelwagens, • adviseren, begeleiden en motiveren van collega monteurs, • opruimen en schoonhouden van de werkplaats, magazijn en service auto’s.

Wij bieden een uitdagende functie met een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, diverse opleidingen en trainingen. Voor hen die het in zich hebben, zijn er binnen onze organisaties doorgroeimogelijkheden.

Heb je interesse en wil je meer informatie, neem dan contact op met: Crijns Banden Maastricht: Dave Crijns 043-3635566 Bandenspecialisten Gronsveld: Ron Esser 043-4083686

Geplaatst op dinsdag 31 juli 2018.

Over Bandenspecialisten Gronsveld

Dit bericht is geschreven door Bandenspecialisten Gronsveld. Het bedrijf valt onder banden centrum uit Maastricht. Trefwoorden van Bandenspecialisten Gronsveld uit Gronsveld : bandenzaak, bandenspecialist, velgen richten, aanhangwagen banden, trailer banden, auto velgen, dakdragers, skiboxen, winteropslag banden, zomeropslag banden, motorbanden, banden uitlijnen, wielen balanceren, 4 seizoenen banden, zomerbanden, winterbanden,.

Lees meer over Bandenspecialisten Gronsveld.