Goed bereikbaar in de vakantie?

Ook uw bereikbaarheid zorgeloos gegarandeerd tijdens uw vakantie? Dat kan met SpangenbergGroep.

Goed bereikbaar in de vakantie?

Uw eigen receptie op afstand Met onze telefoonservice bent u gegarandeerd bereikbaar voor uw (potentiƫle) klanten op de momenten dat dat het er toe doet en dat al vanaf Euro 19,95 per maand! Wij verzorgen de opvang van uw telefoongesprekken en beantwoorden op de momenten dat u hier niet (of niet direct) toe in staat bent.

Geen gemiste gesprekken meer, geen onderbrekingen tijdens uw werk en toch gegarandeerd goed bereikbaar.

Wij beantwoorden uw gesprekken snel, professioneel en met hoogopgeleide en goed getrainde medewerkers. U bent met onze telefoonservice gegarandeerd bereikbaar en dat al vanaf Euro 19,95 per maand!

https://www.spangenberggroep.nl/telefoonservice/

Geplaatst op vrijdag 26 mei 2017.

Over SpangenbergGroep

Dit bericht is geschreven door SpangenbergGroep. Het bedrijf valt onder uitzendbureau uit Maastricht. Trefwoorden van SpangenbergGroep uit Maastricht : klantbeleving, contactcenter, klantenservice uitbesteden, telefoniste inhuren, specialist in klantbeleving, klantenservice inhuren, callcenter, klantenservice, klantcontact, telefoonservice, antwoordservice, bereikbaarheid, klantgerichtheid, klanttevredenheid, klantvriendelijkheid, klantenservice uitbesteden, receptie op afstand, klantcontact center, telefonische bereikbaarheid, contactenter, Floris Spangengeberg, SpangenbergGroep.

Lees meer over SpangenbergGroep.