Nieuwe Mind-Walk cursussen in omgeving Born

Binnenkort starten er een aantal nieuwe Mind-Walk cursussen in omgeving Born. Het zijn 10 wekelijkse lessen.

Nieuwe Mind-Walk cursussen in omgeving Born

- Woensdag 19 Oktober 10:00 uur Omgeving Grevenbicht - Donderdag 20 Oktober 17:30 Omgeving Born - Vrijdag 21 Oktober 9:00 omgeving Born

Wat is Mind-Walk

Mind-Walk is een begeleide wandeling gecombineerd met concentratie- en ontspanningsoefeningen waarbij we gebruik maken van ademhaling, meditatie, bewust bewegen en mindfulness, maar ook op yoga, tai chi en NLP geïnspireerde oefeningen.

Het is een cursus van 10 buitentrainingen, met 10 verschillende thema’s waarbij we af en toe gebruik van leuke materialen (die we meestal onderweg tegenkomen en zomaar voor het oprapen liggen).

De thema’s en de daarbij passende oefeningen dragen eraan bij om meer in het hier en nu te zijn en daarbij stil te staan. Ze helpen je gedachtepatronen te onderzoeken en veranderen, accepteren, loslaten en ontvangen wat je wel of juist niet in je leven wilt.

De Mind-Walk® bestaat uit 10 lesdagen waarin elke keer een ander thema wordt belicht. In elke les zijn er 5 onderdelen die terugkomen.

Mind-Walk methode, is dus meer dan wandelen alleen:

- Mind-Walk meditatieve Wandeltechnieken: Verschillende wandelmeditaties van natuur (loop)mediaties - Mind-Walk Beweegvormen: Met invloeden uit oosterse en westerse beweeg principes zoals Yoga, Tai chi, Dans, Pilates & Body Training - Mind-Walk relax: Meditaties, Visualisaties, Stress release oefeningen, Ademhalingstechnieken & Ontspanningsoefeningen - Mind-Walk Mind: Gedachten Management, Positieve gedachtekracht, Mindset, Persoonlijke ontwikkeling & Bewustzijnsontwikkeling - Presents in het heden. Cadeautjes in het nu, kleine cadeautjes om oefeningen te bekrachtigen of als ankerpunt.

De Mind-Walk® cursus is voor ieder niveau toegankelijk, ook als je nog nooit yoga of mindfulness hebt gedaan. We wandelen tussen de 3 en 5 km, een wandeling duurt ongeveer 1,5 - 2 uur. Het gaat hierbij dus niet om de afstand die we afleggen.

Voordelen van Mindful wandelen:

- Verminderen van stress - Herstelt mentale energie - Verlicht depressie - Versterkt het immuunsysteem - verhoogt je concentratie, energie, creativiteit en geluksgevoel

Wat gaan we doen?

De oefeningen zijn gei¨ntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 km per keer, onder begeleiding van een coach. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren. Heb je op dit moment weinig energie, burn-out klachten of ben je (over) vermoeid? Dan is deze 10 weeks cursus wat voor jou.

Maar ook als je prima is je vel zit, is deze cursus fantastisch!

Mind-Walk is ontmoeten en ont-moeten!

Voor wie

Mind-Walk is zeer geschikt voor mensen die graag laagdrempelig aandacht willen besteden aan hun vitaliteit. De training wordt aangepast op het (wandel)niveau van de groep, waardoor ook mensen met fysieke en mentale klachten kunnen deelnemen. Voor deze workshop is geen ervaring nodig met bovenstaande stromingen, je kunt zo instappen! De training is gericht op het mogen ervaren en niet op het perfect moeten uitvoeren. Dit maakt het geschikt voor iedereen.

Mind-Walk is vooral ook in de donkere maanden van het jaar ideaal. Zeg maar dag tegen die herfstdepressie en die winterblues en meld je nu aan via de website...

www.claudiamostert.nl/bewustwording-wandelen.

Ik hoop je snel te mogen ont(-)moeten in 1 van de cursussen.

X Claudia

Geplaatst op donderdag 13 oktober 2022.

Over Claudia Mostert

Dit bericht is geschreven door Claudia Mostert. Het bedrijf valt onder coaching uit Maastricht. Trefwoorden van Claudia Mostert uit Born : terug naar je kern, liefdevolle verbinding met de natuur, Mindful Wandeling, 1 op 1 naar je Authentieke Zelf, persoonlijke coaching, persoonlijke groei, coaching bij hoogsensitief, begeleiding bij een burn-out, in verbinding komen met jezelf, .

Lees meer over Claudia Mostert.