Weekendretratie - Zelfliefde

Voor vrouwen die niet langer willen door hollen.

Weekendretratie - Zelfliefde

Voor vrouwen die ruimte creëren om pas op de plaats te maken. En voor vrouwen die met compassie naar zichzelf willen kijken. Milder en vriendelijker met zichzelf willen leren omgaan. Voor vrouwen die verlangen naar innerlijke rust en een fijner leven.

Wat kan je verwachten:

- Een mooi afwisselend weekend op een prachtige locatie in de natuur. - Met verdieping tijdens de groepsessies. - Met vrije tijd. Samen of alleen. - Stilte en beweging. - Binnen en buiten in de natuur. - Je wordt omringd met een sfeer van warmte, liefde en verbinding.

Het gevarieerde aanbod bestaat uit:

- Zelfonderzoek en reflectie - Sharing circles - Helende meditaties - Milde vorm van lichaamswerk - Creatieve werkvormen - Dansen en/of wandelen

Het doel van het weekend:

Het weekend is gericht op groeien in bewustzijn. Je wordt uitgenodigd om volledig met jezelf bezig te zijn. Deel te nemen aan het programma of je juist terugtrekken en te verstillen als dat nodig is. Want ook dat is zelfliefde. Na afloop heb je de verbinding met jezelf hersteld.

En verder:

Deze retraite is kleinschalig en persoonlijk. Dat is de kracht. Daarom creëren we een veilige plek, waar jij jezelf kan zijn met alles wat is, inclusief je sensitieve karakter.

Locatie: sfeervolle accommodatie in Zuid-Limburg Verblijf op een gedeelde twee persoonskaper. Maaltijden zaterdag en zondag zijn inclusief.

Datum: vrijdag 29 september aanvang 18.00u. t/m zondag 1 oktober vertrek om 16.00u.

Kosten: 390,- euro

Geplaatst op maandag 10 juli 2023.

Over Sylvia Caubergh | Praktijk voor ontspanning, bewustzijn & energie

Dit bericht is geschreven door Sylvia Caubergh | Praktijk voor ontspanning, bewustzijn & energie. Het bedrijf valt onder coaching uit Maastricht. Trefwoorden van Sylvia Caubergh | Praktijk voor ontspanning, bewustzijn & energie uit Maastricht : snel overprikkeld, vastlopen in werk, vastlopen in leven, veel stress, vermoeid, piekeraar, veel piekeren, slecht slapen, onrustig, sensitiviteit, hsp, de beste versie van jezelf, in mijn kracht komen, voldoening in werk, intuïtieve massage, energetische behandeling, HSP Coaching, .

Lees meer over Sylvia Caubergh | Praktijk voor ontspanning, bewustzijn & energie.