Offerte voor Stukadoors in Maastricht

Alle stukadoors in Maastricht in 1 keer om een offerte vragen? Op Maastrichtonderneemt vindt u 1 stuks stukadoors voor een offerte! meer

Prijsopgave voor stukadoors opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“Beste, Graag had ik een offerte voor pleisterwerk: Het gaat om een bestaande woning en een aanbouw (tuinkamer) Woonkamer en keuken: Een bestaand plafond in de woonkamer en open keuken waar al pleister op zit maar het is niet strak bepleisterd, dus moet er een nieuwe laag op de huidige stuclaag. ong. 40m2 (ondergrond zijn gipsplaten) En een gedeelte muur 5m2 Aanbouw grens aan de keukendeur: ongeveer 18m2 vloeropp. Daar moeten de muren en het plafond worden bepleisterd (totaal ong. 40m2) Muren: een L zijde Ytong blokken en een L zijde bakstenen tegen de bestaande woning, plafond bezet met stucplaten. Is prima als u eens komt kijken. Tel. 089 773316 Adres: Hans Memlingstraat 21, 3620 Lanaken (B) Groeten, Peter Adriaens”

Aangevraagd op dinsdag 23 januari 2018

Aangesloten bedrijven